Zasmakuj w zdrowym stylu życia
FORMULARZ ZAMÓWIEŃZasmakuj w zdrowym stylu życia
FORMULARZ ZAMÓWIEŃMenu
Jesteś ciekawy, jakie dania pojawiają się w naszym menu? Śmiało, podejrzyj przykładowe zestawienie tygodniowe! 😊
dieta ZBILANSOWANA
PONIEDZIAŁEK:
Śniadanie: Plastry białego twarogu z sosem chrzanowym, ogórkiem zielonym i rzodkiewką, żytnie pieczywo chrupkie
Przekąska: Krem selerowy z pestkami słonecznika
Obiad: Schab w sosie śliwkowym z kaszą jęczmienną i zielonym groszkiem
Podwieczorek: Jogurt porzeczkowy z orzechami
Kolacja: Meksykańska sałatka z warzywami, czerwona fasolą i paparykowym sosem
WTOREK:
Śniadanie: Domowy pasztet a’la belgijski z kiszonym ogórkiem i żytnim pieczywem
Przekąska: Krem brokułowo cukiniowy z ciecierzycą
Obiad: Kurczaka w sosie curry z warzywami, ryż
Podwieczorek: Deser budyniowy z ciasteckowo kokosowa kruszonką
Kolacja: Estońska zapiekanka z warzywami, soczewicą i jogurtowym dipem
ŚRODA:
Śniadanie: Twarożek z jajkiem i rzodkiewka, pieczywo z słonecznikiem
Przekąska: Smoothie bananowo truskawkowe
Obiad: Makaron w sosie serowo szpinakowym z kurczakiem
Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z rabarbarem
Kolacja: Ryż curry z tomato pronto i ciecierzycą
CZWARTEK:
Śniadanie: Mix płatków na mleku czekoladowym z rodzynkami
Przekąska: Omlet warzywny z serem
Obiad: Pieczona wieprzowina w sosie własnym z kaszą pęczak i kiszonym ogórkiem
Podwieczorek: Jabłko pieczone z waniliowym sosem
Kolacja: Toskańska zupa pomidorowa z makaronem orzo
PIĄTEK:
Śniadanie: Jogurtowa owsianka z żurawiną, rodzynkami i miodem
Przekąska: Ciasto czekoladowe z porzeczką
Obiad: Spaghetti meapolitana z szarpanym filetem rybnym
Podwieczorek: Serek wiejski z ogórkiem i szczypiorkiem
Kolacja: Kasza z warzywami, serem feta, ciecierzycą i koperkowym sosem
SOBOTA:
Śniadanie: Pasta kanapkowa z suszonymi pomidorami, plastrami ogórka i chrupkim pieczywem żytnim
Przekąska: Pudding jaglano kokosowy
Obiad: Grillowane kąski kurczaka z ryżem i surówką z kapusty
Podwieczorek: Sok marchwiowy z siemieniem lnianym
Kolacja: Krem z soczewicowy z domowymi grzankami ziołowymi
NIEDZIELA:
Śniadanie: Placek owsiany na wytrawnie z duszonymi pieczarkami
Przekąska: Jogurtowe parfait z marchewką i jabłkiem
Obiad: Wieprzowina w sosie pomidorowym z kaszą jęczmienną i surówką z piklowanego buraczka
Podwieczorek: Ciasto marchewkowe
Kolacja: Leczo warzywne z kiełbaską i rustykalną, korzenną bagietką
dieta ZBILANSOWANA
PONIEDZIAŁEK:
Śniadanie: Plastry białego twarogu z sosem chrzanowym, ogórkiem zielonym i rzodkiewką, żytnie pieczywo chrupkie
Przekąska: Krem selerowy z pestkami słonecznika
Obiad: Schab w sosie śliwkowym z kaszą jęczmienną i zielonym groszkiem
Podwieczorek: Jogurt porzeczkowy z orzechami
Kolacja: Meksykańska sałatka z warzywami, czerwona fasolą i paparykowym sosem
WTOREK:
Śniadanie: Domowy pasztet a’la belgijski z kiszonym ogórkiem i żytnim pieczywem
Przekąska: Krem brokułowo cukiniowy z ciecierzycą
Obiad: Kurczaka w sosie curry z warzywami, ryż
Podwieczorek: Deser budyniowy z ciasteckowo kokosowa kruszonką
Kolacja: Estońska zapiekanka z warzywami, soczewicą i jogurtowym dipem
ŚRODA:
Śniadanie: Twarożek z jajkiem i rzodkiewka, pieczywo z słonecznikiem
Przekąska: Smoothie bananowo truskawkowe
Obiad: Makaron w sosie serowo szpinakowym z kurczakiem
Podwieczorek: Ciasto jogurtowe z rabarbarem
Kolacja: Ryż curry z tomato pronto i ciecierzycą
CZWARTEK:
Śniadanie: Mix płatków na mleku czekoladowym z rodzynkami
Przekąska: Omlet warzywny z serem
Obiad: Pieczona wieprzowina w sosie własnym z kaszą pęczak i kiszonym ogórkiem
Podwieczorek: Jabłko pieczone z waniliowym sosem
Kolacja: Toskańska zupa pomidorowa z makaronem orzo
PIĄTEK:
Śniadanie: Jogurtowa owsianka z żurawiną, rodzynkami i miodem
Przekąska: Ciasto czekoladowe z porzeczką
Obiad: Spaghetti meapolitana z szarpanym filetem rybnym
Podwieczorek: Serek wiejski z ogórkiem i szczypiorkiem
Kolacja: Kasza z warzywami, serem feta, ciecierzycą i koperkowym sosem
SOBOTA:
Śniadanie: Pasta kanapkowa z suszonymi pomidorami, plastrami ogórka i chrupkim pieczywem żytnim
Przekąska: Pudding jaglano kokosowy
Obiad: Grillowane kąski kurczaka z ryżem i surówką z kapusty
Podwieczorek: Sok marchwiowy z siemieniem lnianym
Kolacja: Krem z soczewicowy z domowymi grzankami ziołowymi
NIEDZIELA:
Śniadanie: Placek owsiany na wytrawnie z duszonymi pieczarkami
Przekąska: Jogurtowe parfait z marchewką i jabłkiem
Obiad: Wieprzowina w sosie pomidorowym z kaszą jęczmienną i surówką z piklowanego buraczka
Podwieczorek: Ciasto marchewkowe
Kolacja: Leczo warzywne z kiełbaską i rustykalną, korzenną bagietką
Szukasz idealnej i profesjonalnej diety dla siebie?
Świetnie! Właśnie ją znalazłeś! 🙂
Rodzaje diet
ZBILANSOWANA
WEGETARIAŃSKA
OBNIŻONY ŁADUNEK
HASHIMOTO
SPORT
WEGAŃSKA
DIABETYK
KETOGENICZNA
NO GLUTEN
MONTIGNAC
NO LACTO
NO GLUTEN & LACTO
INNE